01.02.2015 14:00

Cyklistické tretry DMT

DMT

Firma  Diamant  bola založená v roku 1978 v Talianskom mestečku Bonferraro. V prvopočiatkoch firma fungovala len ako výrobca cyklistických tretier pre niekoľko známych značiek ako : Diadora, Look, Time, Agu, Decathlon. V roku 1995 začala továreň produkovať pre Adidas a to nie len cyklistické tretry, ale i futbalové kopačky. Neskôr v roku  1997 sa pridal i Nike s rovnakým výrobným programom. Diamant sa však nestal len výrobcom, ale i vývojovým strediskom pre NIKE a dodnes pre NIKE produkuje a vyvíja kopačky. Určitý čas firma vyrábala cyklistické tretry i pre firmu TREK, kým táto ako i väčšina, nepremiestnila svoju výrobu do Číny.  DMT  je mladá značka, ale s bohatou históriou a hlavne skúsenosťami. Výroba pod vlastnou značkou bola spustená v roku 1994, najskôr pod označením Diamant a neskôr premenovaná na DMT čo znamená, D = Dizajn, M = Materiál, T = Technológia.
My v DMT veríme v cyklistiku, vášeň a naše nadšenie pre ňu, nás ženú k snahe ponúknuť tie najlepšie tretry na trhu v spojení s našim špecifickým talianskym dizajnom.
Väčšina častí obuvi je vyrábaná v našich továrňach či už v Taliansku, alebo najnovšie vo veľkom výrobnom závode v Bosne, kde je zamestnaných okolo 1000 zamestnancov, ktorí sú vedení talianskymi inžiniermi, ktorí neustále dohliadajú na vysokú kvalitu našich produktov.
Momentálne patríme medzi najväčších producentov v tomto obore, čo nám umožňuje spolu s entuziazmom vedenia firmy a ich chuťou investovať , skúšať nové technológie a know-how a vďaka tomu byť o krok pred konkurenciou.  Všetci naši pracovníci hľadajú riešenia na vylepšenie, či nájdenie lepšieho riešenia a to všetko preto, aby naše produkty boli tie najlepšie!!!
V neposlednej rade k našej snahe byť najlepšími prispievajú i tímy a individuálny jazdci, jazdiaci naše tretry v rôznych disciplínach. Neoceniteľné sú ich skúsenosti a pripomienky, ktoré nám napomáhajú k vylepšovaniu a zdokonaľovaniu našich produktov.

Výroba DMT

—————

Späť


V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.

Ponuka tretier

01.02.2016 12:00

Cyklistické tretry SiDi

Hľadáte komfortnú obuv pre jazdu? Talianske tretry SiDi splnia všetky Vaše očakávania. Osvedčený, dlhoročný a nemeniaci sa dizajn, pohodlné materiály a upínanie si našli obľubu medzi mnohými...

Celý článok

—————

18.03.2015 12:00

Prečo by som mal nosiť na bicykel tretry?

Tvoje chodidlá prenášajú silu do pedálov. No keďže majú 27 svalov a pozostávajú zo štvrtiny všetkých kostí v tele, nesprávnym šľapaním si môžeš narobiť kopu škody :(   Pevné a zároveň pohodlné...

Celý článok

—————

01.02.2015 14:00

Cyklistické tretry DMT

Firma  Diamant  bola založená v roku 1978 v Talianskom mestečku Bonferraro. V prvopočiatkoch firma fungovala len ako výrobca cyklistických tretier pre niekoľko známych značiek...

Celý článok

—————


Kontakt

MILAN JURČO

Hradná 343,
033 01 Liptovský Hrádok
Slovensko


(+421) 905 451 755