06.04.2012 13:00

Základný kameň a míľniky e-shopu

Práve dnes sme pre Vás položili základný kameň internetovej predajne. Odteraz máte k dispozícii informácie nielen o nás, o našich produktoch či službách, ale aj o cyklistickom dianí na Liptove kedykoľvek a takmer kdekoľvek, v mobile, tablete či na stolovom PC.

Nezabudnite! Existujeme stále aj off-line. Nájdete nás na známej adrese na Liptove pod Tatrami.

Najdôležitejší je pre nás stále osobný konakt so zákazníkom, no napriek tomu sa tešíme aj na Vaše virtuálne návštevy!

Míľniky

  • 21. jún 2018 Do prevádzky bol uvedený nový e-shop, na ktorom sme pracovali od začiatku apríla 2018. Dôvodom zmeny bolo priniesť pre zákazníkov modernejší a prehľadnejší e-shop s možnosťou filtrovania tovaru, ktorá v predchádzajúcej verzii chýbala. Dôraz sme kládli aj jednoduchú navigáciu. Posúďte sami na www.jurcosport.sk
  • október 2016 Úhrada tovaru cez platobnú bránu PayPal, ktorý umožňuje aj príjmanie platobných kariet VISA, MasterCard, Maestro a American Express.
  • február 2014 Tento portál sa stal zdrojom informácii pre webovú stránku ZOH v Sochi. Organizátori z neho čerpali informácie o bežkyni na lyžiach – Daniele Kotschovej.
  • január 2014 Rôznorodosť zákazníkov a ich požiadaviek nás priviedla k zmenám štruktúry a vylepšeniu ponuky a orientácie v celom eshope. Odteraz si prídu na svoje okrem cyklistov aj vyznávači zimných športov, turistiky, či behu. Špeciálna edícia Matej Jurčo ponúka aktuálne športové vybavenie rovnomenného profesionálneho cyklistu. Príťažlivejší vzhľad dostala celý eshop, tvrdo a s nadšením sme pracovali aj na zákazníckej podpore. Na svoje si však už neprídu hľadači výpredajov. Od tejto chvíle im nezostáva nič iné, len nakúpiť za výbornú cenu v našom športovom e-obchode po celý rok.
  • apríl 2013 Chvíľka pri káve patrí medzi príjemné chvíle dňa. Patrí k tomu aj dobrá kniha či časopis. Na to všetko a ešte viac sme mysleli pri tvorbe novej sekcie Café. …len nezabudnite, čo treba urobiť pri vstupe – prilbu dole, prosím.
  • marec 2013 Vznikla alterntíva pre nakupovanie nerozhodných: Asistent
  • november 2012 Svetlo sveta uzrela viacjazyčná sekcia International, ako aj možnosť rezervácie cyklo sprevádzania.
  • január 2012 Pripravili sme pre vás nové rubriky, v ktorých sa chceme venovať zaujímavým ľuďom a témam:
    Cyklistika na Liptove, v ktorej sme sa opýtali primátorov liptovských miest a niekoľkých riaditeľov liptovských škôl na ich názor v tejto problematike.

    Cyklistika ― môj život rozhovor s Johannom Schwabikom či Matejom Jurčom aj o tom, či sú, ako profesionálni športovci, spokojní s uplynulou cyklistickou sezónou 2012.
  • august 2012 Spustili sme nový, vlastný kanál na multimediálnom portáli YouTube.
  • apríl 2012 Otvorili sme novučičký e-shop venovaný všetkým cyklistom na Slovensku s názvom www.jurcosport.com. Vstal z popola našej prvej webovej prezentácie www.jurco-cycling.wbl.sk, ktorá dnes už nejestvuje.

—————

Späť


Infoservis

04.06.2018 12:00

Okolo Slovenska 2018

Posun termínu z júna na 12. – 16. september 2018, aj účasť World tímov. To sú dve významné charakteristiky, ktorými sa do histórie zapíše 62. ročník našich najvýznamnejších cyklistických pretekov...

Celý článok

—————

01.07.2017 18:00

Na kole dětem 2017

4. diaľková výprava na vysokom bicykli z Hradca Králové do Petrohradu prechádzala i Liptovom Cyklotúra je súčasťou 8. ročníka charitatívneho športového projektu Na kole dětem na podporu onkologicky...

Celý článok

—————

01.06.2017 12:00

Zamestnanci Cycling-Sport sa v Liptovskom Hrádku zapojili do kampane Do práce na bicykli

V priebehu mesiaca máj sa na Slovensku uskutočnil 4. ročník národnej kampane „Do práce na bicykli 2017“. Po prvýkrát sa do nej zapojila aj samospráva Liptovského Hrádku, preto sme využili túto...

Celý článok

—————


Kontakt

MILAN JURČO

Hradná 343,
033 01 Liptovský Hrádok
Slovensko


(+421) 905 451 755


Otváracie hodiny

PondelokPiatok   

10:00 – 16:30

Sobota

10:00 – 12:00

 Vyhľadajte nás na mape 
Vyhľadajte nás na mape