28.05.2015 12:00

Prevencia defektov SLIME na kolesách rôzneho druhu

LogoDušové tmely Slime je možné použiť ako prevenciu alebo okamžitú opravu duší priepichov v priemere do 3mm. Slime funguje opakovane pre opravy nových alebo existujúcich priepichov a garantuje funkčnosť do 2 rokov!

  • opakovane zatmeluje priepichy
  • netoxický
  • nespôsobuje korodovanie
  • nehorľavý
  • nemá formu aerosólu
  • rozpustný vo vode

Slime tmely sú určené len na samoopravy v oblasti behúňa a nie na opravu priepichu bočnice, precvaknutie duše alebo prerezanie.

Základné údaje

VýrobkySpoločnosť AMI vyrába opravné sady na pneumatiky, prevencie priepichov a ostatné autodoplnky už od roku 1989. Vyváža a dodáva svoje produkty do 36 krajín sveta ako pre maloobchodné predajne auto, moto, cyklo, tak aj ako súčasť originálneho vybavenia u automobilových, motocyklových a cyklo výrobcov. Spoločnosť je držiteľom ISO 9001:2008

Ako SLIME funguje?

SLIME na utesnenie prierazu používa technológiu Fibre-Seal™; pôsobí preventívne alebo ako opravný materiál. V zelenej kvapaline sú obsiahnuté buď iba tesniace vlákna (zloženie pre duše), alebo zmes vlákien, gumových častíc a ďalších tesniacich látok (zloženie pre bezdušové pneumatiky). Akonáhle je SLIME v duši alebo v pneumatike aplikovaný, zostáva v kvapalnom stave a opravuje prieraz v smere zvnútra von. Pri rotácii kolesa je kvapalina odstredivou silou nútená sa rozprestrieť po celom behúni, čím vytvorí ochrannú vrstvu. Ak sa objaví prieraz, unikajúci vzduch vytláča zelenú kvapalinu von, pričom pomocou vlákien a ďalších tesniacich zložiek prieraz upcháva a zabraňuje ďalšiemu unikaniu vzduchu. SLIME takto môže opravovať ďalšie a ďalšie prípadné prierazy.

Čo je to technológia Fibre-Seal™?

Spoločnosť Accessories Marketing, Inc., Výrobca prípravku SLIME Tire Sealant, vyvinula patentovanú zmes ekologických vlákien, spojív, polymérov a tuhnúcich zložiek, ktoré sa spájajú a utesňujú prieraz až do veľkosti 1/8 (3 mm) u duší a 1/4 (6 mm) u pneumatík. Mriežka z vlákien Fibre-Seal spolu s viskóznou látkou, ktorá slúži k ich lepšiemu rozkladaniu, tesne priľnú k akejkoľvek poškodenej oblasti; predchádzajú defektom a prípadne ich opravujú elastickou a trvanlivou výplňou.

Je SLIME jedovatý alebo nebezpečný?

Nie, tesniace prípravky Slim sa vyrábajú z prísad, ktoré sú netoxické, nehorľavé a bezpečné. Ak sa prípravok vyleje, ľahko sa umyje vodou. Likvidáciu nie je potrebné vykonávať žiadnym osobitným spôsobom.

—————

Späť


Ponuka plášťov

28.05.2015 12:00

Prevencia defektov SLIME na kolesách rôzneho druhu

Dušové tmely Slime je možné použiť ako prevenciu alebo okamžitú opravu duší priepichov v priemere do 3mm. Slime funguje opakovane pre opravy nových alebo existujúcich priepichov a garantuje...

Celý článok

—————

19.05.2015 12:00

Plášte na bicykel PANARACER

Cycling-Sport v tejto sezóne rozširuje výber o kompletný sortiment plášťov zn. PANARACER.

Celý článok

—————

12.01.2014 10:00

Ako vybrať plášť na bicykel

ČÍM ŠIRŠIA, TÝM RÝCHLEJŠIA Širšia pneumatika prináša väčšiu kontrolu, vyšší komfort a rýchlosť. Na ceste platí, že vyšší tlak prináša nižší valivý odpor, avšak v teréne je opak pravdou. Čím širšia...

Celý článok

—————


Kontakt

MILAN JURČO

Hradná 343,
033 01 Liptovský Hrádok
Slovensko


(+421) 905 451 755


Odporúčame

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.