01.08.2012 14:00

Oblečte sa po slovensky! ...alebo česky!

Správne oblečenie resp. správne skombinovanie vrstiev jednotlivého oblečenia patrí ku najdôležitejším predpokladom pohodlnej jazdy na bicykli či športovej vychádzky. Ponúkame Vám preto výrobky zo širokej kolekcie osvedčenej slovenskej firmy NyNa, ktorá oblieka okrem slovenskej reprezentácie v cestnej cyklistike, Športový klub Tatranské orly, či víťazov Prievidzského duatlonu.

Prievidzský duatlon


SensorSensor sa stal počas doby svojej existencie synonymom funkčného termoprádla, ponožiek, cyklistického oblečenia a dobrej nálady. Za vznikom značky Sensor stála túžba vyrobiť termoprádlo vysoko funkčné a pritom príjemnejšie ako myší kožúšok. V priebehu svojej existence značka Sensor dosiahla mnoho pozoruhodných úspechov a stala se lídrom na poli funkčného oblečenia v Českej a Slovenskej republike. Ako prvá získala licenciu firmy Dupont na termoprádlo Coolmax, prvá zaviedla ploché švy do celej kolekcie, patrí jej primát v použití bonded technológie v zpracovaní úpletu. V neposlednej rade Sensor zaviedol do textilného bussinesu plného unavených ľudí, do tejto doby málo vídané javy, ako: usmievavé tváre, veselé slečny v ľúbezných hadričkách, seba iróniu a úvody katalogov, ktoré se dajú dokonca aj prečítať.

Logo Sensor

—————

Späť


Odporúčame

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.

Ponuka oblečenia

01.08.2012 14:00

Oblečte sa po slovensky! ...alebo česky!

Správne oblečenie resp. správne skombinovanie vrstiev jednotlivého oblečenia patrí ku najdôležitejším predpokladom pohodlnej jazdy na bicykli či športovej vychádzky. Ponúkame Vám preto výrobky zo...

Celý článok

—————


Kontakt

MILAN JURČO

Hradná 343,
033 01 Liptovský Hrádok
Slovensko


(+421) 905 451 755


Oblečenie NyNa pre športovcov

Táto fotogaléria je prázdna.