02.03.2015 12:00

Novinky športového oblečenia NyNa

NyNa

Vážení priatelia,

začal sa nový rok a blíži sa ďalšia cyklistická sezóna. Zimné obdobie je pre nás všetkých obdobím príprav, a aj my sme v tomto čase nezaháľali, aby sme pre Vás mohli priniesť ďalšie novinky. S potešením môžeme konštatovať, že vývoj, ktorému sme venovali veľkú časť minulej sezóny, priniesol výsledky, a tak Vám môžeme predstaviť niektoré novinky z našej produkcie.
V novej kolekcii pre rok 2015 sme prepracovali v detailoch už osvedčenú sériu dresov Profi, a prinášame novú sériu dresov Retro. Rovnako v detailoch sme upravili sériu cyklistických nohavíc Elite a zároveň nás teší, že môžeme predstaviť novú sériu cyklistických nohavíc Elan. Novinkou v ponuke je nová vesta Aero s ešte väčším podielom rastrovaného elastického materiálu. Pri vývoji modelov na rok 2015 sme spolupracovali s ProTour jazdcami, vďaka ktorým môžeme priniesť skúsenosti profesionálnych jazdcov do všetkých našich produktov. Noviniek je však oveľa viac, ako je možné obsiahnuť v krátkej správe.

Kolektív spoločnosti NyNa s. r. o.

—————

Späť


Fotogaléria noviniek

Táto fotogaléria je prázdna.


Ponuka oblečenia

01.08.2012 14:00

Oblečte sa po slovensky! ...alebo česky!

Správne oblečenie resp. správne skombinovanie vrstiev jednotlivého oblečenia patrí ku najdôležitejším predpokladom pohodlnej jazdy na bicykli či športovej vychádzky. Ponúkame Vám preto výrobky zo...

Celý článok

—————


Kontakt

MILAN JURČO

Hradná 343,
033 01 Liptovský Hrádok
Slovensko


(+421) 905 451 755


Odporúčame

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.