26.03.2015 12:00

Novinky športového oblečenia NyNa – nohavice

Vážení priatelia,
veľmi nás potešil Váš záujem o novinky našej spoločnosti pre rok 2015 a preto si dovoľujeme poslať Vám informácie o ďalších produktoch. Dnes sa zameriame na nohavice.

ManžetaMódno-funkčný trend manžiet na konci nohavíc naďalej pokračuje. V odborných kruhoch je stále riešená funkčnosť pevnej manžety s komfortom nosenia a estetikou nohavíc. Manžeta jednoznačne definuje design ukončenia nohavíc (čo môže byť aj estetická nevýhoda), cítite priečny švík manžety - aj keď je našitá flatlockom s elastickými niťami, cítite hrubší spoj na manžete. Naproti tomu Vám správna manžeta fixuje polohu koncov nohavíc v nezmenenej polohe pri dlhšom šlapaní. Ponúkame klasickú manžetu a zároveň aj novší model odľahčenej manžety, ktorá je mäkšia, dýchateľnejšia, komfortnejšia pri nosení. Manžety sú samozrejme so spodným silikonovým nánosom. Pribudla nám do ponuky i módna 7cm manžeta.
Špeciálnou ponukou je ukončenie nohavíc silikonovým pásikom. Ten je zalisovaný na spodnej strane potlačeného dielu nohavíc. Design nohavic nie je rušený šitím alebo manžetou. Nohavice pôsobia jednoliatym, elegantným celkom. Pásik je s obľubou používaný na oblečenie , kde aerodynamika a vysoká rýchlosť je dominantná pre pretekára. V ponuke zostáva samozrejme i klasická silikonová guma.

Silikónová guma
Pre nohavice pribudli nové materiály s vyššou hustotou tkania, menším priemerom vlákna a celkovou väčšou plochou. Výsledkom je tenší materiál = zlepšuje sa odvod vlhkosti, znižuje sa zadržanie potu a vody. Elasticita je nižšia a materiál je pevnejši ako klasické „lycry“. Tlač na nohaviciach sa menej zosvetľuje. Nohavice su pevnejšie.
Ako nový model ponúkame nohavice Elan, ktoré ponúkajú kombináciu rôznych funkčných materiálov, nové strihové riešenie a traky novej generácie s vyššou stabilitou.

V prípade, že máte záujem o bližšie informácie a chceli by ste sa oboznámiť s výrobkami NyNa, oslovte pracovníkov Cycling-Sport. Rovnako radi Vás privítame v predajni, kde môžete vidieť a vyskúšať si výrobky NyNa.

—————

Späť


Ponuka oblečenia

26.03.2015 12:00

Novinky športového oblečenia NyNa – nohavice

Vážení priatelia, veľmi nás potešil Váš záujem o novinky našej spoločnosti pre rok 2015 a preto si dovoľujeme poslať Vám informácie o ďalších produktoch. Dnes sa zameriame na...

Celý článok

—————

02.03.2015 12:00

Novinky športového oblečenia NyNa

Vážení priatelia, začal sa nový rok a blíži sa ďalšia cyklistická sezóna. Zimné obdobie je pre nás všetkých obdobím príprav, a aj my sme v tomto čase nezaháľali, aby sme pre Vás mohli priniesť...

Celý článok

—————

20.10.2014 14:00

Tabuľka veľkostí športového oblečenia NyNa a BBB

Zistiite si správnu veľkosť oblečenia pomocou nasledujúcich tabuliek: Tabuľka veľkostí oblečenia NyNa Tabuľka veľkostí oblečenia BBB

Celý článok

—————


Kontakt

MILAN JURČO

Hradná 343,
033 01 Liptovský Hrádok
Slovensko


(+421) 905 451 755


Odporúčame

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.